dimarts, 6 de novembre del 2018

COMENCEM LES PARADES A P4

A P4 ja hem començat les parades. Cada dimarts els infants han de triar lliurement a quina parada volen anar. Durant tota la tarda els hi plantegem tot un seguit d'activitats experimentals i motivadores per ells i elles. La veritat és que s'ho passen d'allò més bé. A continuació teniu un recull d'imatges de la primera setmana.




PARADA CONSTRUCCIONS

En petit grup pensem diferents construccions. Primer en rotllana conversem què podem construir i com ho farem. Finalment verifiquem  si hem pogut construir el que volíem o no.

parades construcccions 1 
 PARADA SENSORIAL

Aquesta parada consisteix en estimular dos dels sentits: l'olfacte i l'oïda. Primerament, en diferents safates hi ha olors molt especials (cafè, farigola, romaní, flors, orenga...) i han d'esbrinar quina olor és. Una vegada les hem identificat pensem quina és la que més ens agrada i fem bosses d'olor. Pel que fa el sentit de l'oïda els infants experimentem diferents sorolls en ampolles i juguem a aparellar sons.

parada sensorial 1

PARADA DE LLUM

Amb taules de llum experimentem amb diversos materials: sorra, pedres,petxines, papers, lletres, números.... i observem què hi passa. És molt màgic.

parades de llum 1

PARADA D'ART

L'objectiu d'aquesta parada és experimentar diferents textures (taps de suro, tubs de cartró, paper de bombolles...)  i plasmar-les amb pintura en un full.
parada de textures 1

PARADA D'ESCUMA 

Aquesta parada consisteix en experimentar amb escuma d'afaitar, afegim pigmentació i fem màgia. Tot es converteix en colors. És molt divertit. Finalment ho estampem en paper.
parades espuma1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...