ENGLISH DAY 21-22

CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY

El passat 11 de març l'escola va celebrar la VIII Diada de l'English Day. Enguany, la temàtica era sobre CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY i el seu món màgic de dolços, però amb un missatge molt important darrere.

Quan van arribar a l'escola l'alumnat se la va trobar tota decorada amb els personatges de la pel·lícula i altres personatges: l'escola era una gran fàbrica de dolços i xocolata. Es van dur a terme diferents activitats en anglès amb l'eix temàtic d'aquest entorn fantàstic: van conèixer la història d'en Charlie, van jugar al memori, al bingo, a descobrir objectes amagats per l'aula, van realitzar diversos tallers plàstics... i van aprendre nou vocabulari relacionat amb aquest tema.
A més a més, cada vegada que finalitzava una de les activitats, se'ls donava un tros del GOLDEN TICKET, i de mica en mica l'havíem d'anar enganxant, per aconseguir el premi final.

Un any més, la participació de les famílies va ser clau per dur a terme tots els jocs i per gaudir d'aquesta diada tots plegats.

Una vegada més l'English Day va ser un dia ple de màgia, en definitiva un dia que petits i grans difícilment oblidarem, i on l'anglès va ser el principal protagonista.

P3

P4

P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...