SANT JORDI


Un any més hem pogut celebrar la diada de Sant Jordi a l'escola.


A part de ser un dia màgic on les roses i els llibres ens omple d'alegria, també vàrem fer activitats molt divertides.

Els personatges de la llegenda de Sant Jordi sempre estan molt presents aquests dies i els vàrem donar el protagonisme que es mereixien. Vam treballar la descripció de cadascun d'ells i vàrem llegir contes de tota mena, per veure quin és el punt de vista de cadascú.

A part de llegir, també va venir una conta-contes Laberta Delpoblet i ens va explicar històries conegudes, però des d'una altra perspectiva. A partir de diferents objectes que feien referència a algun conte tradicional conegut (una poma mossegada, una sabata de brillants, un pèsol...) ens explicava una història reinventada dels contes clàssics. 

Al llarg de la setmana Infantil vam realitzar dracs amb diferents tècniques (fang, pintura, material reciclat...)

Els nens i nenes de 3r ens van ensenyar la seva obra de teatre "La cantata de Sant Jordi" i vàrem sortir tot infantil al pati a veure-la.

Finalment, vàrem fer una volta per les paradetes de contes i llibres del Recicla Cultura i vàrem poder comprar el llibre que vàrem fer.

Sant Jordi sempre és un dia molt bonic per recordar, així que us deixem un recull de fotografies perquè pugueu veure que vàrem fer.

P3


P4


P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...