Pàgines

Etiquetes

CARNESTOLTES 2021

 

Divendres passat ens va arribar el Sr. Carnestoltes al pati de l'escola i per grups bombolla vàrem sortir per escoltar-lo.

Amb una veu molt solemne ens va donar les consignes que havíem de seguir al llarg de tota la setmana, ens va dir que divendres portaríem tots i totes la disfressa que vàrem fer pel  dia de les emocions.

Aquí ens podeu veure atents del que ens anava a dir.


El Rei Carnestoltes en va convidar a fer el següent:
  • El dilluns 8, vindràs amb un cap divertit, tant si ets gran com petit, a veure qui serà el més atrevit. 


  • El dimarts 9, un llaç o una corbata portaràs i molt bé t’ho passaràs.

 

  • El dimecres 10, un mitjó de cada color et posaràs i, si vols, amb una sabata de cada parella l’acompanyaràs. 

 

  • El dijous 11, tothom vestit d’un color, que no us faci por.

Celebrarem Dijous Llarder, com marca la tradició tots els que vulgueu podeu posar per l’esmorzar coca de llardons, truita, o botifarra. Infantil per esmorzar i 1a Etapa per berenar.


Divendres 12 de febrer tots els cursos d'infantil i primària vam celebrar el Carnestoltes.

El dijous 11 també vam celebrar el tradicional DIJOUS LLARDER. Cada curs ho va celebrar en estones diferents, tot gaudint de la coca de llardons, entrepà de truita o de botifarra.


L'alumnat d'infantil i de 1r, 2n i 3r de primària ho va celebrar a la tarda al pati en diferents moments. Cada curs va preparar i dissenyar disfresses diferents, totes relacionades amb les emocions que hem treballat al projecte EMOCIONA'T. Enguany ens vau poder veure a través del directe d'Instagram.
Moltes gràcies per fer-ho possible!

Heu vist el vídeo? Però per estar així de guapos i guapes vam haver de fer-nos superdifresses d'emocions. Aquí teniu un àlbums de fotos de com les vam fer i de com vam celebrar el dijous llarder.

P3

P4

P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...