PROJECTE INTERDICIPLINARI


Aquesta setmana hem engegat el projecte de final de curs. Aquest any farem activitats sobre la història del Petit Príncep. Per començar aquest nou projecte, l'alumat va gaudir d'una gimcana plena de reptes que van haver de superar per tal d'anar descobrint els personatges i les emocions que s'hi amagaven.


GIMCANA INFANTIL

Al llarg de la setmana hem anat coneguen els amics del petit príncep: la rosa, la guineu, el geògraf, l'home de negocis, els baobabs, la serp... i hem realitzat un munt d'activitats i propostes. Us deixem un petit recull d'imatges. Un cop acabat el dia valoràvem si ens ho havíem passat , molt bé o superbé, tot posant unes gotes de pintura a uns pots.

També al llarg de la setmana vam poder anar a un espai màgic. L'aula d'experimentació es va convertir en el món del petit príncep. Llum, foscor, propostes i la música del musical del petit príncep van convertir una estona de joc en un moment màgic.

En acabar el projecte vam realitzar un petit espectacle al pati on cada curs representava una cançó/personatge del petit príncep.


ESPAI EL PETIT PRÍNCEP P3


ESPAI EL PETIT PRÍNCEP P4


ESPAI EL PETIT PRÍNCEP P5JOCS DE SORRA P3


JOCS DE SORRA p4


JOCS DE SORRA P5


FEM PASTA DE SAL P3


FEM PASTA DE SAL P4


FEM PASTA DE SAL P5


FESTA DE L'ESCUMA INFANTIL


PREPAREM LA CLOENDA P4

VÍDEO CLOENDA FINALCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...