CASTANYADA

Al llarg de la setmana vam disfressar un moniato. L'alumnat va portar un moniato i després de donar-li una mica de color amb pintura vam enganxar-li de tot perquè quedés ben disfressat.

Dijous 28 d'octubre, alguns pares i mares van venir a l'escola a ajudar-nos a preparar les castanyes que ens menjaríem divendres a la tarda, calia fer un tall perquè no petessin en coure-les.

Divednres 29 a mig matí, ja teníem els nostres castanyers el Mandru i en Vicky al pati de primària, i ens van coure les castanyes. Moltes gràcies!!!!

A primera hora de la tarda van aparèixer a les aules de P3, P4 i P5, unes castanyeres que van venir a explicar-nos un conte i repartir-nos algunes castanyes: vam escoltar embadalits i fins i tot vam fer ballar a més d'una castanyera.!!

Per acabar, a la tarda, els alumnes de 6è, com ja és tradició, es van disfressar de castanyers i castanyeres i van ser els encarregats de repartir al pati les paperines amb les castanyes a la resta de l'alumnat, i ens van ajudar a pelar-les. Després vam anar a les aules a fer una mica de ballaruca per acabar la festa!!!

DISFRESSEM EL MONIATO

P3P4


P5ÀVIES CASTANYERES

P3P4P5


MENGEM CASTANYES AL PATI

P3P4P5Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...