diumenge, 18 de novembre del 2018

Comença el viatge del Tonet



La maleta viatgera ja ha començat a circular. Cada setmana fem un sorteig.
L'afortunat o afortunada podrà gaudir durant una setmana del contingut de la maleta, i és clar, del Tonet.
 L'objectiu és poder passar una estona agradable amb els infants, tot utilitzant un material nou.









Dins la maleta hi han uns contes, un joc de cartes, un recull dels quadres que utilitzem per posar el temps i en Tonet.


El joc de cartes, a més d'aportar plaer, és una activitat que estimula les habilitats cognitives i afavoreix el desenvolupament social i emocional. També permet que les famílies puguin posar cara als companys/es de classe.

Els contes ens serveixen per canalitzar molts dels sentiments, emocions, pensaments, dubtes, angoixes i pors propis de persones que encara no tenen prou clars els límits entre realitat i fantasia.

Introduir als més petits en el món de l'art és un dels objectius de la rutina del temps. Intentem evitar estereotips per representar la realitat, i deixar que la imaginació i creativitat siguin més protagonistes. Per això quan volem representar el temps que fa cal buscar algun quadre de Salvador Dalí i interpretar o buscar semblances amb allò que volem expressar.

El Tonet és un ànec que apareix en diferents situacions de la nostra vida escolar, i poder-lo tenir a casa no té paraules!

Quan retornem la maleta a l'escola, tenim una missió: ensenyar la llibreta on hem deixat constància de les nostres vivències d'aquests últims dies, revisar el material que hi ha i comptar si hi han totes les cartes!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...