dimarts, 15 de març del 2022

CONVIVÈNCIES P5


CAN RIBAS 

Les nenes i els nens de P5, aquest dilluns i dimarts hem anat de convivències ala casa de colònies Can Ribas a Bigues i Riells.

Allà hem fet un petit viatge a l'espai. Hem conegut l'univers i les estrelles i am l'astronauta Vladimir hem descobert els secrets de l'espai. A més, hem visitat un planetari per tal de conèixer el Sistema Solar de manera lúdica i divertida.

Les activitats que hem realitzat han sigut:
PLANETARI: On hem fet un viatge a les estrelles, els planetes i les constel.lacions. 
ESPAI LÚDIC: Joc de taula gegant amb una dinàmica activa. És un recorregut per l'Espai i depenent de la casella on caiem ens toca realitzar una prova o una altra tots junts.
DIARI DE L'ASTRONAUTA: s'han perdut les pàgines del Diari de l'Astronauta dins del laberin i hem d'ajudar a trobar-les.

ELS PLANETES: HEm fet un recorregut pels entorns de la casa a la recerca dels 8 planetes del sistema solar i el sol. Per mitjà d'un Joc de Pistes hem anat esbrinant més sobre cada un dels planetes i hem fet diferents proves i jocs d'allò més divertits.

SECRETS DE L'ESPAI: Gimcana on hem fet un recorregut pels entorns de la casa per trobar diferents plafons que ens revelaran alguns dels secrets que amaga l'univers. Hem col.locat cada fotografia al seu lloc i hem realitzat una prova o joc molt divertit en cadascun d'ells. 

I a la nit.. amb les llenternes, anem a buscar un meteorit que ha caigut molt aprop de la casa! També, observem el cel, les estrelles i les constel·lacions.

Han estat dos dies plens d'aventura , energia i emoció!

ENS HAN ENCANTAT LES CONVIVÈCIES, MIREU QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!!

P5A


P5B


P5C



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...