dimarts, 3 de maig del 2022

A P4 ENS HEM DISFRESSAT I MAQUILLAT!

Les disfresses permeten que els nens i les nenes puguin canviar de rol d’una manera més visual, transformar-se en un personatge, real o fictici,  i actuar com ell/a ho faria. No calen gaires coses, una perruca, una cara pintada, un tros de tela... és suficient per fer volar la imaginació.
Es tracta d’un joc molt ric en contingut; fomenta la imaginació i la creativitat, estimula el llenguatge verbal i corporal, facilita el desenvolupament de les habilitats socials i augmenta la relació amb el grup. Per això és important buscar moments i crear espais on els nens i les nenes tinguin la oportunitat de disfressar-se, evitant centrar aquest joc en dates concretes, com el Carnestoltes. 
De vegades, la fusió entre el personatge i l’infant és tal que, fins i tot, els costa sortir del seu paper una vegada hem acabat la sessió. És divertit veure com els nens i les nenes que no estan disfressats, interactuen amb els companys/es que sí que ho estan, responent al personatge que tenen al davant. És increïble la facilitat que tenen per endinsar-se en el món del seu imaginari! 

Mireu quines fotos més divertides! Les Caputxetes, les Rinxols i les Cabretes van gaudir moltíssim!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...