dimarts, 1 de juny de 2021

MÚSICA A P3: LA PASTORAL DE BEETHOVEN.

Al llarg d'aquestes últimes setmanes hem escoltat una audició nova:   Sinfonia  nº6 LA PASTORAL de LUDWING VAN BEETHOVEN. Com el seu nom indicia el tema principal d'aquesta sinfonia és el camp i els animals. Està composada per 6 moviments i nosaltres només n'hem escoltat un fragment.Com es pot veure en el vídeo, els vam fer adonar de 3 parts diferenciades. Quan sortia els sol, quan venia la tempesta i quan sortia la lluna perquè es feia de nit. 

Vam escoltar-la, vam fer moviments amb el cos al ritme de la música, la vam representar com si nosaltres fóssim el sol... i finalment vam fer una representació artística de la música. 

Vam preparar 3 papers, un full era el del sol i es pintava amb colors càlids, un altre full representaria la part de la tempesta amb colors grisos, blaus, blancs... i l'últim paper d'embalar representaria el moment de sortir la lluna, amb tons blaus, grisos, blancs...

A mida que sonava la música només podia pintar el grup que es trobava en el paper del fragment que sonava. Vam anar passant tots per tots els papers i fins i tot vam repetir!!! Ens ho vam passar molt bé!!


P3A

P3BP3C

P3D


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...