diumenge, 1 de novembre del 2020

La TARDOR i la CASTANYADA a P3

 Al llarg d'aquest mes d'octubre  hem realitzat moltes coses relacionades amb la Tardor.


Mica en mica anavem omplint l'aula d'elements de la tardor: castanyes, fulles seques, carbasses, moniatos, magranes... I els racons de la tardor s'anaven creant.

Vam decorar el passadís de tardor, el primer que vam fer es estampar amb esponges amb els colors de la tardor un gran mural i cada curs va posar elements de la tardor: bolets, castanyes, arbres, cistells, paperines...

La castanyera va arribar al vestíbul de l'escola, la vam observar i la vam dibuixar a l'aula tot mirant una imatge a la PDI. 

La setmana de la castanyada vam disfressar un moniato. Primer el vam pintar amb pintura i pinzells. Un cop ben sec el moniato vam enganxar-li el que vam voler: roba, trossets de paper, papers de magdalenes, blat de moro, taps de suro... i finalment li vam posar els ulls. Quins moniatos més originals i preciosos ens van quedar. 

El divendres a la tarda les mestres no van venir, sinó que cada curs va rebre una castanyera que els va explicar algun contes on ella era la protagonista i tot seguit vam ballar i cantar moltíssimes cançons de tardor. Quina tarda més marxosa.

P3 A


/>

P3 B




P3 C

 


P3 D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...