dilluns, 30 de setembre de 2019

P5 Fem activitats de cohesió.

El primer dia ens varem trobar una motxilla carregada però que s'havia quedat tancada amb un candau, aquesta portava un cartell que ens demanava si la volien ajudar?  Però, només aconseguirien obrir-la si treballaven en equip.
Una vegada oberta varen veure que ens portava?
Les propostes eren les següents:
Per aconseguir treballar en equip hem fet moltes activitats i comencem per la primera activitat que ens demana la motxilla.

QUÈ ENS AGRADA?

Cadascú ha explicat les seves aficions, coses que han fet a l'estiu,... també les mestres ho hem fet per tal que ens vagin coneixen, hem portat una maleta amb coses que ens agrada fer. Els següents dies ho han portat també ells.


Anem per la segona:


La tercera:ENS PASSEM EL CERCLE

En aquesta activitat han d'aconseguir passar-se el cercle sense deixar-se anar de les mans, si ho aconsegueixen tindrem un altre número.
Una vegada acabades totes les activitats hem aconseguit 3 números que ens han servit per obrir la motxilla. En el seu interior hem trobat a la Fada Purpurina amb una carta que ens anima a llegir cada dia al matí quan arribem, les marietes per pintar un cercle quan treballem molt bé, o fem alguna cosa positiva i el peluix que ens acompanyarà quan portem la maleta viatgera a casa.

LA FADA PURPURINA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...