dimecres, 14 de desembre de 2016

Iniciem les parades a P3

Aquestes són les parades que hem realitzat a P3 aquest 1r trimestre els dimarts i dimecres. El dimarts havien de triar la parada on volien anar, i es posaven la medalla corresponent, i anaven a l'aula que els tocava. Aquesta activitat la realitzem barrejant-nos les tres classes de P3.

Parada d'art: Jackson Pollock amb la Teresa Muntada. En aquesta parada han pogut experimentar amb la pintura i les tècniques que utilitzava en Jackson Pollock.


Parada d'art P3 Jackson Pollock

Parada d'experimentar amb la Núria Farràs. En aquesta parada han disfressat una caixa. Amb pintura i diferents materials de rebuig han deixat volar la seva imaginació i han disfressat un caixa de cartró.


Parada d'experimentar P3

Parada de la casa amb la Núria Ferrer. En aquesta parada han pogut jugar en petit grup amb les nines i la cuina de la casa, i al racó de la bugaderia, han rentat, estes i planxat diferents peces de roba.


Parada de la casa P3

Parada d'expressió amb la MªAntònia han representat el conte de la Rateta que escombrava l'escaleta. Han superat una mica la vergonya i han representat el conte davant dels seus companys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...