SANT JORDI

Al llarg del dia de Sant Jordi vam fer moltes activitats algunes comunes i altres diferents.

Vam participar a la marató de contes. Després de practicar al llarg de tota una setmana, vam pujar al saló i davant d'una càmara, cada curs va explicar el seu conte: P3, LA LLUNA, EL SOL I EL MAR,  P4: EL PEIX IRISAT i P5: EL PINGÜÍ BLAU. Tot i no tenir públic present estàvem una mica nervisos i nervioses!!
Va venir la GISELA LLIMONA i en un petit escenari ple de contes i maletes ens va explicar una pila de contes: contes amb imatges, contes poètics, contes representats... 

Després per cursos vam realitzar diferents activitats.

P3 va dibuixar el DRAC DE SANT JORDI. A través d'una mostra de drac el vam dibuixar amb ceres negres, el vam pintar amb pintura aigualida i després li vam posar foc. 

P3A


P3B


P3C


P3D

P4 com que estavem l'itinerari "què passaria si el drac fos vegeraria`" Van aprofitar el dia de Sant Jordi per explicar la Llegenda de Sant Jordi amb un lapbook gegant que van fer entre tots/es.


P5 al llarg del dia vam fer activitas d'inventar-nos histròries i a la tarda vam fer una escultura d'un drac amb fang i vam decorar-lo amb tot de coses que vam portar de casa: purpurina, llana, brillants...
P5A P5B P5C P5D
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...