dilluns, 28 de maig del 2018

Ens ha arribat un paquet de Can Ribas

Avui aquest matí hem rebut un paquet de la casa de colònies Can Ribas. És la casa que l'alumnat de P5 anirà dos dies a fer activitats i gaudir de la natura.
Ja marxem demà al matí i avui ens queda fer els últims preparatius de la motxilla, la roba, la llanterna, el sac,... Ai quins nervis! Segur que ens ho passarem molt bé. Ah i sobretot pares i mares no patiu que estarem bé.

Doncs bé en el paquet hi havia una nota que posava obrim la capsa que hi ha una sorpresa, llegim la carta i mirar el mapa del tresor.


 La carta era del capità Jack Malapata, el pirata de la illa de Can Ribas que ens demanava si el volíem ajudar a buscar el mapa del tresor que està amagat a la illa i està repartit amb 5 trossos, ell només n'ha trobat un. Necessita ajuda i com us podeu imaginar les 3 classes de P5 han estat disposats a  ajudar-lo. Aquests dos dies ens convertirem en grumets que ajudarem al pirata Malapata.
Quan arribem a casa ja us ho explicarem.


A més hi havia també una bossa amb xapes amb el dibuix de la casa i el nom de la nostra escola. En tindrem una per cadascú. Gràcies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...