dimarts, 9 de gener del 2018

Les emocions a P3

Les emocions estan sempre amb nosaltres. Al matí quan arribem i plorem perquè volem la mare, quan ens enfadem amb un company per un joguina, quan ens espantem... Mica en mica aprenem a gestionar-les i a identificar-les.

Els contes ens ajuden molt, i és per això que aprofitem els contes per parlar de situacions que ells /es poden viure.

Aquest és el primer conte que hem explicat : "L'Ós que abarçava els arbres"





Un cop explicat el conte parlem de les situacions en que fan o reben abraçades: "Quan m'he fet mal", "Quan vull la mama", "Quan tinc por" "Quan necessito una abraçada". Quines sensacions tenen quan reben l'abraçada, perquè els agrada tant...
L'ós ha d'anar amb molt de compte per no aixafar els arbres o els animals petits. Nosaltres també hem de vigilar quan fem abraçades i sobretot, preguntar al nostre company/a si en vol una, ja que potser no li ve gaire de gust en aquell moment rebre una abraçada.
També hem pogut parlar del moment en que l'ós està apunt de fer mal al caçador i de com s'ho repensa i prefereix fer-li una abraçada. Hem parlat de quan ells estan molt enfadats, que els passa i què podem fer per tranquil·litzar-nos.

Aleshores nosaltres hem fet com l'ós. Hem començat a fer-nos abraçades entre nosaltres. I també hem anat a buscar els arbres de fora. Pel camí a tothom que ens anàvem trobant també li demanàvem si volia que li féssim una abraçada. Hem repartit abraçades per tothom.



P3A


P-3A abraçades



P3C


P3C Abraçades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...