dijous, 6 de maig del 2021

PSICOMOTRICITAT A P4



La canalla creix i aprèn principalment a través del moviment, del joc i de la relació amb els altres, per això és molt important potenciar i treballar la Psicomotricitat en l’Etapa Infantil.

Quan es parla de Psicomotricitat, es tendeix a pensar que només son jocs i activitats que es redueixen exclusivament al desenvolupament d’habilitats motrius gruixudes (caminar, córrer, saltar, equilibri, agilitat, força, velocitat) però el cert és que treballar la Psicomotricitat a l’escola és clau per al desenvolupament global de l’infant, donat que també aporta beneficis cognitius, comunicatius i afectius

Com ja sabeu, a P4 realitzem dues sessions de Psicomotricitat a la setmana i intentem que siguin el més variades possibles, proposant diferents jocs i utilitzant material molt divers. Algunes de les activitats que presentem son: circuits amb cèrcols, piques i xanques, jocs amb pilotes, circuits amb blocs d’escuma, matalassos, jocs tradicionals com la xarranca, el pica-paret, el pilla-pilla... i quan acabem l'activitat ens relaxem, o bé escoltant música o fent postures de ioga.

Amb qualsevol activitat s’ho passen pipa! Mireu!

P4A P4B P4C
P4D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...