divendres, 8 de febrer del 2019

Noves parades a P3

Comencem la segona volta de les parades. Aquí teniu un petit resum del que fem a cada parada.


FEM CARES

Seguim prenen consciència del nostre cos, i aquesta vegada ens fixarem en el nostre cap. Què hi tenim? Quants ulls tenim? I a sota? Tot mirant-nos al mirall, tocant-nos la cara... comencem a crear cares amb material natural sobre uns plats o suros. Intentem donar-li expressió a la nostra cara. Quan estem contents com està la nostra boca? I quan estem tristos?. El segon dia en una cartolina dibuixem amb retolador un cap ben gran i hi situem les parts de la cara. La Núria amb cola calenta ens les enganxa perquè aquesta vegada no es desenganxin i ens emportem la nostra creació a casa.




PINTURES RUPESTRES

El punt de partida és un power: qui era l'homo sapiens, on vivia, com vivia, què tenia, què menjava i quines eren les seves representacions artístiques. Tot això en constant comparació amb les seves experiències i vivències. Es pretén crear dubtes: és possible que un pal amb la punta cremada serveixi pugui fer la funció de llapis? Es pot pintar sense pintura, amb elements naturals? Doncs és això el que portem a la pràctica en aquesta parada.






JOAN MIRÓ
Ara coneixerem un altre pintor: Joan Miró. Per introduir-lo parlem dels colors que utilitzava:vermell, blau,verd, groc i negre. A la primera sessió buscarem línies a la nostra roba, a la classe i posteriorment amb pinzells o amb els dits en dibuixarem sobre una cartolina del color que cadascú haurà triat. A la segona sessió buscarem taques i posteriorment en farem (amb les mans, els dits...) Per acabar observarem la seva firma i farem un joc d'atenció on hauran de buscar quins elements hi ha a cada quadre dén Joan Miró.





EXPRESSIÓ CORPORAL
Comencem aquesta parada preparant-nos per la representació d'un conte. Davant del mirall fem diferents expressions de la cara: enfadats ,tristos, sorpresos.. I tot seguit cadascú agafa una màscara per representar el seu personatge i fem l'obra davant dels companys.





EMOCIONS PLÀSTIQUES
A la parada d'aquest trimestre fem servir contes d'emocions, aquests ens parlant de receptes ,de plats: tristos,alegres,dolços i salats.Són plats molt especials, els preparem amb diferents material plàstics ceres,pintures de diferents colors, robes... diferents colors, robes....  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...